Βικτώρια Χαλκίτη: Χρειάστηκε 8 χρόνια και 5 εξωσωματικές για να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 15:05

Η ιστορία της Βικτώριας Χαλκίτη αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα θέλησης, προσπάθειας και υπομονής για όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν το δικό τους παιδί αλλά αποτυγχάνουν. Το μήνυμα που στέλνει προς όλα τα υπογόνιμα ζευγάρια είναι σαφές: «Μη σταματάτε να ελπίζετε, γιατί όλα είναι εφικτά, αρκεί να έχετε πίστη και να βρείτε τον κατάλληλο γιατρό που θα σας βοηθήσει».

Η γνωστή τραγουδίστρια αν κι δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, πρόσφατα αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για την περιπέτειά της όλα αυτά τα χρόνια,  μέχρι τη στιγμή που με τη βοήθεια του γυναικολόγου και Διευθυντή της «Γένεσις Αθηνών»  Κωνσταντίνου Πάντου κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της Φίλιππο- Χριστόφορο που σήμερα είναι 3 ετών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «τον γιο μου τον απέκτησα με εξωσωματική γονιμοποίηση μετά από μεγάλη περιπέτεια πολλών ετών, πολλές προσπάθειες, πολύ απογοήτευση, στεναχώρια. Είχα απογοητευτεί πολύ, είναι πολύ δύσκολο για τη γυναίκα, αλλά όταν το ξεχνάς και λίγο και λες “εντάξει, δεν πρόκειται”, να που τελικά έρχεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

therapeftirioAthinon

hospitalityBanner2023

genesisBanner

evangelistriaBanner2023

EXPERTS

bannerH4Y 2020

bannerH4Y 2020

Με αποψη