Αυτό είναι το καλύτερο προϊόν ομορφιάς για τα μαλλιά και το πρόσωπο και θα το βρείτε στο σούπερ μάρκετ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 10:23

Ένα απλό φυσικό προϊόν που κοστίζει ελάχιστα και μπορείτε να το βρείτε στα ράφια των σουπερμάρκετ, είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης για πρόσωπο και μαλλιά.

Ο λόγος για το μηλόξυδο και τις θαυματουργές του ιδιότητες, οι οποίες είναι οι εξής:

Αντιμετωπίζει την πιτυρίδα: Φαγούρα και πιτυρίδα είναι από τα πιο κοινά προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής που μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Το μηλόξυδο διαθέτει  αντιμυκιατιακές ιδιότητες και μπορεί να σε απαλλάξει από αυτό το βάσανο αν το χρησιμοποιέις διαλυμένο σε 2 κουταλιές νερό 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Άφησε το μίγμα να δράσει για 5 λεπτά και μετά λούσου κανονικά.

Χαρίζει λάμψη στα μαλλιά: Το μηλόξυδο είναι το υλικό που βοηθά στην απομάκρυνση των κατάλοιπων που αφήνουν στα μαλλιά τα προϊόντα styling που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Δοκίμασε να διαλύσεις 1/4 του φλυτζανιού μηλόξιδο σε 2 φλυτζάνια νερό και να το απλώσεις στα μαλλιά σου μετά το λούσιμο. Στη συνέχεια άφησε το να δράσει για 5 λεπτά.  Είναι σίγουρα πως θα χαρείτε ανάλαφρα, καθαρά και λαμπερά μαλλιά χωρίς κόπο.

Καταπολεμά τα σπυράκια: Αν τα σπυράκια είναι πρόβλημα για το δέμα σας, δοκιμάστε το μηλόξυδο ως toner σε όλο το πρόσωπο μετά το ντεμακιγιάζ. Οι αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες αφαιρούν τους ρύπους που μπορούν να προκαλέσουν ακμή και επαναφέρουν το pH της επιδερμίδας στα φυσιολογικά του επίπεδα. Φρόντισε να διαλύσεις το μηλόξυδο με δυο κουταλιές νερό για να αποφύγεις το τσούξιμο.

therapeftirioAthinon

hospitalityBanner2023

genesisBanner

evangelistriaBanner2023

EXPERTS

bannerH4Y 2020

bannerH4Y 2020

Με αποψη