Τεχνητά νύχια: Γνωρίζετε πώς θα προστατεύσετε τα φυσικά σας νύχια;

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 10:32

Τα τεχνητά νύχια  κερδίζουν όλο και περισσότερες γυναίκες καθώς επιτρέπουν στα χέρια να δείχνουν πάντα περιποιημένα και όμορφα. Ο κύρος λόγος βέβαια που είναι τόσο δημοφιλή είναι το γεγονός πως διαρκούν καιρό και είναι δύσκολο να σπάσουν  ή να φθαρούν, σε σχέση με το από μανικιούρ. 

Επίσης υπάρχουν διάφορες επιλογές σε μέγεθος, σχήμα και χρώμα για να διαλέξετε ανάλογα με το στυλ σας.Όσες συνηθίζετε να καταφεύγετε σε αυτήν τη λύση καλό είναι να προστατεύετε ιδιαίτερα τα φυσικά σας νύχια καθώς μπορεί να προκληθούν βλάβες από τη εφαρμογή των τεχνητών νυχιών. Τα μειονεκτήματα των τεχνητών νυχιών είναι κυρίως τα εξής:

  • Μπορούν να φθείρουν το φυσικό σας νύχι από κάτω καθώς η εφαρμογή τεχνητών νυχιών περιλαμβάνει τη χρήση ισχυρών χημικών ουσιών, που μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και αλλεργία σε μερικές γυναίκες
  • Απαιτούν τακτική επαναπλήρωση, η οποία μπορεί να είναι δαπανηρή
  • Είναι άβολα ανά καιρούς και μπορεί να προκαλέσουν ταλαιπωρία

Τι πρέπει να προσέξετε για υγιή νύχια

Δεδομένου ότι τα τεχνητά νύχια αυξάνουν το μήκος των νυχιών σας, η βρωμιά μπορεί να εισέλθει σε αυτά πολύ εύκολα. Πρέπει να τα καθαρίζετε τακτικά με μια μαλακή βούρτσα.

Καταλήξτε στη μανικιουρίστ

Μόλις βρείτε την ιδανική τεχνικό των νυχιών σας, καλό είναι να μείνετε σε αυτή. Φυσικά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν αποστειρώνονται πριν από τη διαδικασία για να αποφευχθεί η μόλυνση.

Κρατήστε τα νύχια σας στεγνά

Αφού πλύνετε τα χέρια σας, στεγνώστε καλά τα νύχια σας. Το να αφήνετε τα χέρια σας υγρά μπορεί να λειτουργήσει ως έδαφος αναπαραγωγής για τα βακτήρια και να εξαπλωθεί η μόλυνση.

Πλύνετε τα χέρια σας με αντιβακτηριακό σαπούνι

Η χρήση αντιβακτηριακού σαπουνιού μπορεί να μειώσει την πιθανότητα βακτηριακής μόλυνσης. Να πλένετε τα χέρια σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Χρησιμοποιήστε υγρό αφαίρεσης βερνικιών χωρίς ακετόνη

Η ακετόνη μπορεί να καταστρέψει εντελώς και να αποδυναμώσει τα τεχνητά νύχια, οδηγώντας τους να διαχωριστούν από τα πραγματικά νύχια.

Οδηγίες για να αποκτήσετε υγιή νύχια μετά την αφαίρεση ακρυλικών νυχιών:

-Προσπαθήστε να κρατήσετε τα νύχια σας κοντά αφού αφαιρέσετε τις επεκτάσεις σας όσο το δυνατόν περισσότερο

-Αλλάξτε σε κανονικό βερνίκι νυχιών για να αποφύγετε περαιτέρω βλάβες

-Κρατήστε τα χέρια σας ενυδατωμένα και καθαρά

-Μην φοράτε ακρυλικά νύχια σε τακτική βάση, δεν είναι καλή τακτική για την υγεία των νυχιών σας.

therapeftirioAthinon

hospitalityBanner2023

genesisBanner

evangelistriaBanner2023

EXPERTS

bannerH4Y 2020

bannerH4Y 2020

Με αποψη