Δες πόσες δουλειές μπορείς να κάνεις με μια πλάκα σαπουνιού

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 11:20

Μια πλάκα σαπουνιού είναι η πιο εύκολη λύση για τους ταξιδιώτες. Χωράει παντού, δεν πιάνει χώρο και σας διασφαλίζει ότι και με λίγο ακόμη νερό θα είστε καθαροί όπου και αν βρεθείτε, ακόμη και αν οι συνθήκες είναι… τριτοκοσμικές.

Πέρα από αυτό όμως, υπάρχουν και άλλοι, όχι και τόσο προφανείς λόγοι, για τους οποίους αξίζει να χρησιμοποιήσετε μια μπάρα σαπουνιού.Κυριολεκτικά θα σας λύσει τα χέρια!

Είναι ένα καλό λιπαντικό

Κόλλησαν τα συρτάρια ή τα παράθυρα; Τρίψτε ένα σαπούνι στα ροδάκια και στο κάτω μέρος των πλευρών για να γλιστρήσει το συρτάρι. Για τα παράθυρα, τρίψτε το σαπούνι στα συρόμενα στοιχεία.

Αποσμητικό χώρου

Τοποθετήστε μια μπάρα από το αγαπημένο σας σαπούνι μέσα στη βαλίτσα ή τα συρτάρια σας για να κρατήσετε φρέσκο το άρωμά τους. Το ίδιο ισχύει και για το χώρο του αυτοκινήτου σας. Μια μπάρα από αρωματισμένο σαπούνι σίγουρα θα δώσει μια νέα μυρωδιά στο χώρο. Αν το σαπούνι σας μυρίζει έντονα λεβάντα θα βοηθήσει τα μικρά συρτάρια σας να μην πιάσουν σκόρο .

Κατά των λεκέδων

Αντί να δαπανάτε ένα σωρό χρήματα σε αυτά τα σπρέι προ-επεξεργασίας λεκέδων δοκιμάστε το σαπούνι. Απλά βρέξτε και τρίψτε το πάνω στο λεκέ πριν το πλύσιμο. Αν το αφήσετε και λίγη ώρα να δράσει το αποτέλεσμα θα είναι πιο δραστικό.

Αποτρέψτε το μαύρισμα των νυχιών

Αν δεν σας αρέσουν τα γάντια για τις σκληρές δουλειές όπως αυτές του κήπου μπορείτε εξίσου να το χρησιμοποιήσετε. Πριν κάνετε οποιαδήποτε δουλειά στον κήπο σας, ξύστε τα νύχια σας πάνω από ένα σαπούνι. Η ποσότητα του σαπουνιού που θα εισχωρήσει θα κρατήσει μακριά τη βρωμιά από τα νύχια σας.

Ανακουφιστείτε από το τσίμπημα των εντόμων

Τρίψτε μια βρεγμένη πλάκα σαπουνιού πάνω από το τσίμπημα και θα ανακουφιστείτε αμέσως.

Ετικέτες

therapeftirioAthinon

hospitalityBanner2023

genesisBanner

evangelistriaBanner2023

EXPERTS

bannerH4Y 2020

bannerH4Y 2020

Με αποψη