Νέα πτέρυγα εγκαινιάστηκε στο Νοσοκομείο "Ελπίς"- ήταν ανενεργή από το 2013

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 09:41

Την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου «Ελπίς» η οποία θα λειτουργεί ως Οφθαλμολογική και Ωτορινολαρυγγολογική κλινική με συνολικά 24 κλίνες: 10 στην Οφθαλμολογική και 14 στην ΩΡΛ κλινική. Ο συγκεκριμένος χώρος ήταν ανενεργός από το 2013.

Ο διοικητής του «Ελπίς» κος Χρήστος Βαράκης δήλωσε: «Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους εμάς στην οικογένεια του “Ελπίς”. Ενεργοποιήσαμε ξανά έναν ζωτικό χώρο του ιστορικού αυτού ιδρύματος για τη στέγαση των δύο κλινικών που στοχεύουμε να λειτουργούν ως κλινικές – πρότυπο. Εγκαινιάζουμε ένα έργο το οποίο όχι μόνο αυξάνει τη δυναμικότητα του νοσοκομείου αλλά ταυτόχρονα βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών

Το έργο ολοκληρώθηκε εντός των προγραμματισμένων προθεσμιών και σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, σε κατασκευαστικό και τεχνολογικό τομέα. Στο πλαίσιο της ανακαίνισης δημιουργήθηκαν ειδικοί χώροι υποδοχής των ασθενών, γραφεία ιατρών και ειδικά ιατρεία, ενώ οι κλινικές εξοπλίστηκαν πλήρως. Είναι θετικό το γεγονός πως μαζί με τη λειτουργία 3 κλινών της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας της Καρδιολογικής Κλινικής καθώς και μίας επιπλέον κλίνης, το νοσοκομείο έχει αναπτυχθεί ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί πέρσι , μετά από επίσκεψη του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού.

Το συγκεκριμένο νοσοκομείο συμπληρώνει 170 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί περισσότερους από 15.000 ασθενείς συνολικά, σε ετήσια βάση.

therapeftirioAthinon

hospitalityBanner2023

genesisBanner

evangelistriaBanner2023

EXPERTS

bannerH4Y 2020

bannerH4Y 2020

Με αποψη