Εγκαίνια για το νέο Κέντρο Υγείας Νίκαιας-Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 09:45

Εγκαινιάστηκε στις 24 Οκτωβρίου το Κέντρο Υγείας Νίκαιας, το οποίο λειτουργεί σε ένα σύγχρονο χώρο όπου συστεγάστηκαν η πρώην Μονάδα Υγείας Νίκαιας, τα μικροβιολογικά εργαστήριακαι το Τοπικό Ιατρείο Νεάπολης.

Με την κίνηση αυτή, 2η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Πειραιώς και Αιγαίου στοχεύει να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες αλλά και να βελτιώσει την ποιότητα εργασίας των εργαζομένων.

Η νέα μονάδα στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο εκ βάθρων κτίριο, με κάθετη δομή, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ωράριο λειτουργίας από 7 το πρωί έως 7 το απόγευμα, επί της οδού Καισαρείας 30 – 32.
Φιλοξενεί ιατρεία των βασικότερων παθολογικών ειδικοτήτων, όπως Γαστρεντερολογικό, Γενικής Ιατρικής, Δερματολογικό, Καρδιολογικό, Νευρολογικό, Παθολογικό, Παιδιατρικό, Πνευμονολογικό, Ψυχιατρικό, Χειρουργικών ειδικοτήτων, όπως Γυναικολογικό – Μαιευτικό – Pap Test, Οδοντιατρικό, Ορθοπαιδικό, Οφθαλμολογικό και Ωτορινολαρυγγολογικό (ΩΡΛ).

Διαθέτει, επίσης, εργαστήρια όπως Ακτινολογικό με ψηφιοποιημένο ακτινολογικό μηχάνημα και μηχάνημα Υπέρηχων, Βιοπαθολογικό, στο οποίο διενεργούνται αιματολογικές, βιοχημικές και μικροβιολογικές εξετάσεις.

Έχει ένα πλήρως εξοπλισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο θα μπορεί να υποστηρίξει και την ολοήμερη εφημερία του Κέντρου Υγείας.

therapeftirioAthinon

hospitalityBanner2023

genesisBanner

evangelistriaBanner2023

EXPERTS

bannerH4Y 2020

bannerH4Y 2020

Με αποψη